m.haxhiymeri@halimimiddleeast.com

 

Swiss Tower, Dubai Multi Commodities Centre (DMCC), Dubai, UAE

blog

Fuqizimi i Lidhjeve: Halimi Middle East Takon Shkëlqesinë e Tij Ridi Kurtezi në Emiratet e Bashkuara Arabe

Fuqizimi i Lidhjeve: Halimi Middle East Takon Shkëlqesinë e Tij Ridi Kurtezi në Emiratet e Bashkuara Arabe Çfarë privilegji dhe kënaqësie ishte sot takimi me ambasadorin tonë të nderuar në Emiratet e Bashkuara Arabe, Shkëlqesia e Tij Ridi Kurtezi! Patëm mundësinë të diskutojmë dhe të ndajmë projektet tona në fushën e biznesit midis Shqipërisë dhe …

Fuqizimi i Lidhjeve: Halimi Middle East Takon Shkëlqesinë e Tij Ridi Kurtezi në Emiratet e Bashkuara Arabe Read More »

Avokati Marash Logu, duke mbrojtur në gjykatën Kushtetuese Çështjen ndaj vendimit të qeverisë

Është shoqëruar me debate seanca në Gjykatën Kushtetuese për padinë e grupit të PD për VKM-në e qeverisë për konfiskimin e pronave. Deputetët e PD kërkojnë shfuqizimin dhe deklarojnë se kjo VKM është shkelje e ligjit “VKM është në kundërshtim me Kushtetutën. Cenon barazinë e shtetasve para ligjit”, ka deklaruar Bardhi. Nga ana tjetër përfaqësuesja …

Avokati Marash Logu, duke mbrojtur në gjykatën Kushtetuese Çështjen ndaj vendimit të qeverisë Read More »

Ish-Ministri I Drejtësisë: Shkatërrimi I Hotelit Me Tritol

Komentet Halimi i bëri përmes një postimi në faqen e tij në Facebook, ku tha se ky raport konfirmon dobësinë dramatike të shtetit të së drejtës në Shqipëri. Ai shtoi se në raport përmendej se shembja e resortit u bë për të heshtur kritikat ndaj qeverisë dhe për të shtypur mediat e pavarura. Reagimi i …

Ish-Ministri I Drejtësisë: Shkatërrimi I Hotelit Me Tritol Read More »

sqAlbanian
Scroll to Top