m.haxhiymeri@halimimiddleeast.com

 

Swiss Tower, Dubai Multi Commodities Centre (DMCC), Dubai, UAE

Halimi Middle East

Zhvillim përmes mendimit Strategjik: Partneri juaj në zgjidhjet e problemeve me anë të konsulencës.

Zgjidhje 360°

Fushat E Ekspertizës

Sistemi Bankar dhe Financiar

Konsulenca bankare dhe financiare mbulon çdo aspekt të veprimtarisë së bankave dhe institucioneve financiare. Ne ndihmojmë klientët të respektojnë legjislacionin bankar që rregullon transaksionet si në ekonominë lokale ashtu edhe në atë globale. Për më tepër, ne kemi një përvojë të gjatë në sektorin e kredisë në këtë drejtim.

Politikat e Tregjeve Ekonomike

Konsulentët tanë kanë një praktikë të gjatë në fushën e tregtisë ndërkombëtare duke u marrë me gamën e plotë të çështjeve që dalin nga tregtia e mallrave dhe shërbimeve përtej kufijve ndërkombëtarë.

Energji

Për një të ardhme të qëndrueshme në energji dhe hidrokarbure: Eksploroni zgjidhjet tona transformuese që nxisin inovacionin dhe suksesin:

Subjektet Tregtare

Zbuloni se si aftësitë tona ju ndihmojne në reformimin dhe ngritjen e subjekteve tuaja tregtare:

Prona dhe Pasuri të Paluajtshme

Hyni në një botë të ekspertizës së pasurive të paluajtshme ku mundësitë bëhen realitet:

Konsulencë Mediatike

Konsulenca Mediatike: I jep fuqi zërit të së drejtës për të përforcuar komunikimin dhe bashkëpunimin me njerëz duke krijuar histori bindëse për ndikim maksimal:

Grupi i Punës

"EKIPI YNË"

Eduard Halimi

Partner/Themelues

Mario Haxhiymeri

Partner/Themelues - CEO

Arlind Ahmetaj

Partner/Themelues

Studime dhe Përvoja

"Perspektiva të vlefshme që mund të ndihmojnë në strategjitë e biznesit tuaj."

Ne do t'ju udhëheqim në çdo hap të rrugës.

Ne jemi këtu për ju: Ekipi ynë i përkushtuar është gati të ofrojë udhëzime dhe mbështetje të ekspertëve gjatë çdo hapi të udhëtimit tuaj.

Ju Duhet Informacion Shtes?!

"Na Kontaktoni. Jemi në dispozicion në çdo kohë: "

sqAlbanian
Scroll to Top