m.haxhiymeri@halimimiddleeast.com

 

Swiss Tower, Dubai Multi Commodities Centre (DMCC), Dubai, UAE

Fuqizimi i Lidhjeve: Halimi Middle East Takon Shkëlqesinë e Tij Ridi Kurtezi në Emiratet e Bashkuara Arabe

Fuqizimi i Lidhjeve: Halimi Middle East Takon Shkëlqesinë e Tij Ridi Kurtezi në Emiratet e Bashkuara Arabe
Çfarë privilegji dhe kënaqësie ishte sot takimi me ambasadorin tonë të nderuar në Emiratet e Bashkuara Arabe, Shkëlqesia e Tij Ridi Kurtezi! Patëm mundësinë të diskutojmë dhe të ndajmë projektet tona në fushën e biznesit midis Shqipërisë dhe Emirateve. Me padurim presim bashkëpunime të frytshme dhe rritje të ndërsjellë!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish
Kaloni në Krye