Fuqizimi i Lidhjeve: Halimi Middle East Takon Shkëlqesinë e Tij Ridi Kurtezi në Emiratet e Bashkuara Arabe

Fuqizimi i Lidhjeve: Halimi Middle East Takon Shkëlqesinë e Tij Ridi Kurtezi në Emiratet e Bashkuara Arabe Çfarë privilegji dhe kënaqësie ishte sot takimi me ambasadorin tonë të nderuar në Emiratet e Bashkuara Arabe, Shkëlqesia e Tij Ridi Kurtezi! Patëm mundësinë të diskutojmë dhe të ndajmë projektet tona në fushën e biznesit midis Shqipërisë dhe …

Fuqizimi i Lidhjeve: Halimi Middle East Takon Shkëlqesinë e Tij Ridi Kurtezi në Emiratet e Bashkuara Arabe Read More »